Vest:

Dobrodošli na Technodrome.

петак, 18. јануар 2019.

Pixel 3 Lite osvanuo u video recenziji pre službene najave


Još uvek čekamo da Google konačno i službeno lansira treću verziju Google Pixel-a 3, onu koja će možda privući i najviše kupaca – Pixel 3 Lite. Dotični je još jednom osvanuo na internetu, ovaj put u pravoj mini recenziji u kojoj je otkriveno sve o njemu.
Google Pixel 3 Lite je pre svega za razliku od druga dva modela ima plastično kućište. To je između ostalog jako dobar način kako spustiti cenu uređaja i pod uslovom da je reč o dobroj plastici, ne bi trebalo previše da smeta. Slično je napravio Xiaomi sa Pocophone-om pa se niko ne žali na njegovu plastiku.



Ekran je ovde formata 18:9 i dijagonale 5.56” u rezoluciji 1080p+. Pokretačka mašina je Snapdragon 670, a na raspolaganju ima 4GB RAM-a i svega 32GB interne memorije pa će se oni koji se odluče na njega uveliko oslanjati na Google-ove Cloud servise, koji su za vlasnike Pixel-a inače bez ograničenja.

Ono što osim standardnog 3.5 mm audio izlaza raduje su kamere, koje su praktično iste kao na Pixel-u 3 i Pixel-u 3 XL uključujući optičku stabilizaciju i prema ovome liku, izvrsne fotografije na kojima Pixel-ima najviše zavide.

Zvučnik je samo jedan na donjoj ivici, a kamera ima kapacitet 2915 mAh.

Očekivani datum predstavljanja je Google I/O 2019 konferencija ovog proleća. Nagađa se da će cena biti oko 400 dolara.



Izvor ITvesti
Share it Please

Unknown

Technodrome je Srpski sajt koji prati najnovije vesti iz sveta aktuelnih tehnologija, od personalnih računara, prenosivih uređaja do sveta zabave i video igara. Sik Multimedia studio se trudi da ovakve informacije približi svima, kroz jedan ovakav portal i kroz Android aplikacije koje će uslediti. Primer jedne od aplikacija iz naše kuhinje je Android Gamer, koju možete preuzeti sa adrese http://goo.gl/oJQyjU , aplikacija prati iste trendove kao i Technodrome, sa akcentom na Android sceni, i na engleskom je jeziku.

0 comments:

Постави коментар

Copyright @ 2013 TD. |