Vest:

Dobrodošli na Technodrome.

петак, 18. јануар 2019.

Google prisiljava Android developere da pređu na 64 bita


Kako tehnologija napreduje, posebno procesorska snaga i količina RAM-a u pametnim telefonima, otvara se put za zahtevniji i složeniji softver. Iako Android već neko vreme radi na 64 bita, to nije slučaj sa mnogim aplikacijama.
U svrhu iskorišćavanja punog potencijala hardvera i operativnog sistema, Google je obavestio developere na potrebu početka razvoja 64-bitnih aplikacija, te da sve postojeće 32-bitne prebace na 64-bitnu tehnologiju.



Tako će od 1. avgusta ove godine sve aplikacije u Play prodavnici morati da budu 64-bitne, kao i nadogradnje postojećih. Izuzetak su određene igre koje se oslanjaju na Unity 5,6 ili starije verzije, tako da će njihova tranzicija na 64 bita potrajati nešto duldužeje.

I 32 i 64-bitne aplikacije će u Play prodavnici biti do 1. avgusta 2021. godine, kada će sve 32-bitne biti izbačene.



Izvor ITvesti
Share it Please

Unknown

Technodrome je Srpski sajt koji prati najnovije vesti iz sveta aktuelnih tehnologija, od personalnih računara, prenosivih uređaja do sveta zabave i video igara. Sik Multimedia studio se trudi da ovakve informacije približi svima, kroz jedan ovakav portal i kroz Android aplikacije koje će uslediti. Primer jedne od aplikacija iz naše kuhinje je Android Gamer, koju možete preuzeti sa adrese http://goo.gl/oJQyjU , aplikacija prati iste trendove kao i Technodrome, sa akcentom na Android sceni, i na engleskom je jeziku.

0 comments:

Постави коментар

Copyright @ 2013 TD. |