Vest:

Dobrodošli na Technodrome.

среда, 23. јануар 2019.

Honor View 20 predstavljeni u Evropi


Honor je nakon što su to učinili u decembru u Kini juče u Parizu ponovno predstavio Honor View 20 – kompanijin prvi top model za ovu godinu i prvi sa novim punch hole ekranom. poznata je i cena.
Oni koji prate Honor, sigurno su za View 20 već čuli pa o njemu nemamo puno toga za da kažemo osim da sad i službeno stiže u Evropu te da će tu koštati 569 evra. Cena konkretno za Srbiju je formirana i iznosiće 79.990 dinara. Naravno da je kod nas, kao i uvek sve najskuplje jer smo najbogatiji.

Bilo kako bilo, krasi ga 6.4-inčni ekran sa impresivno tankim okvirom i rupicom za selfie kameru u gornjem levom uglu. Takvi punch hole ekrani će ove godine po svemu sudeći biti glavni trend. Ovde ipak nije reč AMOLED-u već LCD panelu u rezoluciji 1080p+. Selfie kamera u rupici ima senzor od 25MP i otvor blende f/2.0.



Na leđima nosi 48MP glavnu kameru otvora blende f/1.8 sposobnu za sabijanje 4 piksela u 1, kojeg Honor naziva superpikselom. Optičke stabilizacije nema, ali implementira nešto što zovu AIS “Artificial Image Stabilization”, a dodatni TOF 3D senzor osigurava još bolje efekte zamućivanja pozadine kao i uživanje u igricama sa virtuelnom stvarnošću.

Ispod haube mu kuca Huawe-iev Kirin 980 sa 6GB RAM-a i 128GB data memorije, a baterija mu je kapaciteta 4000 mAh sa podrškom za brzo punjenje pa se za pola sata na punjaču dopuni do 55%.

Stiže sa Android-om 9 i Magic UI interfejsom, koje je zapravo preimenovani Huawe-jev EMUI.

LCD ekran umesto AMOLED-a bio je verovatno glavni razlog postavljanja čitača otisaka na leđa jer ne podržava ugradnju ispod, što je danas u top segmentu sve veći must have.

U svakom slučaju u prodaju u Evropi kreće već danas, dok će kod nas biti dostupan početkom februara. Cena 6/128GB modela je 569 evura, a ekskluzivnog Moschino modela sa 8GB RAM-a i 256GB interne memorije 649 evra.



Izvor ITvesti
Share it Please

Unknown

Technodrome je Srpski sajt koji prati najnovije vesti iz sveta aktuelnih tehnologija, od personalnih računara, prenosivih uređaja do sveta zabave i video igara. Sik Multimedia studio se trudi da ovakve informacije približi svima, kroz jedan ovakav portal i kroz Android aplikacije koje će uslediti. Primer jedne od aplikacija iz naše kuhinje je Android Gamer, koju možete preuzeti sa adrese http://goo.gl/oJQyjU , aplikacija prati iste trendove kao i Technodrome, sa akcentom na Android sceni, i na engleskom je jeziku.

0 comments:

Постави коментар

Copyright @ 2013 TD. |