Vest:

Dobrodošli na Technodrome.

среда, 16. јануар 2019.

Samsung predstavlja svoj prvi telefon sa zubom


Samsung, jedini proizvođač pametnih telefona iz Top 5 liste uspešno se opirao trendu ugradnje zuba na vrh ekrana, ali sada kad je već lansirao i sledeću instancu, tj. telefon sa rupicom za prednju kameru, objavio je teaser za novu Galaxy M seriju koja dolazi – sa zubom.
Zašto se Samsung upravo sada odlučio na ovaj, sada već retro trend, teško je reći, ali s obzirom da je uređaj prvenstveno namenjen ne preterano bogatom indijskom tržištu, za pretpostaviti je da će cela serija uređaja biti namenjena nižem cenovnom razredu.

Na teaseru je vidljiv samo gornji deo uređaja sa waterdrop zubom, odnosno suzom, tako da nije poznato kakva će biti brada. Bilo kako bilo, prvi Galaxy M ćemo ugledati 28. januara, a hoće li stići do našeg tržišta, za sada nije poznato.



Izvor ITvesti
Share it Please

Unknown

Technodrome je Srpski sajt koji prati najnovije vesti iz sveta aktuelnih tehnologija, od personalnih računara, prenosivih uređaja do sveta zabave i video igara. Sik Multimedia studio se trudi da ovakve informacije približi svima, kroz jedan ovakav portal i kroz Android aplikacije koje će uslediti. Primer jedne od aplikacija iz naše kuhinje je Android Gamer, koju možete preuzeti sa adrese http://goo.gl/oJQyjU , aplikacija prati iste trendove kao i Technodrome, sa akcentom na Android sceni, i na engleskom je jeziku.

0 comments:

Постави коментар

Copyright @ 2013 TD. |