Vest:

Dobrodošli na Technodrome.

среда, 20. фебруар 2019.

Huawei će predstaviti P30 26. marta


Skladno očekivanjima, Huawei na MWC 2019 sajmu u Barseloni ovaj mesec neće predstaviti P30 telefon, već će predstavljanje održati na zasebnom događanju u Parizu 26. marta ove godine.
To znači da će na MWC-u najverovatnije predstaviti svoj prvi 5G telefon i preklopni uređaj sa savitljivim ekranom, dok će P30 imati sopstveni događaj u glavnom gradu Francuske.

Prema dosadašnjim glasinama i procurelim informacijama, Huwei bi trebao da izda dva modela, Huawei P30 sa tri zadnje kamere i P30 Pro sa četiri, a oba uređaja će navodno raditi na 7-nanometarskom Kirin 980 čipsetu koji se nalazi u Huawei Mate 20 telefonima.



Izvor ITvesti
Share it Please

Unknown

Technodrome je Srpski sajt koji prati najnovije vesti iz sveta aktuelnih tehnologija, od personalnih računara, prenosivih uređaja do sveta zabave i video igara. Sik Multimedia studio se trudi da ovakve informacije približi svima, kroz jedan ovakav portal i kroz Android aplikacije koje će uslediti. Primer jedne od aplikacija iz naše kuhinje je Android Gamer, koju možete preuzeti sa adrese http://goo.gl/oJQyjU , aplikacija prati iste trendove kao i Technodrome, sa akcentom na Android sceni, i na engleskom je jeziku.

0 comments:

Постави коментар

Copyright @ 2013 TD. |