Vest:

Dobrodošli na Technodrome.

среда, 13. март 2019.

Android Pie za HTC U11, U11+ i U12+ stiže u drugom kvartalu


Taman kad smo pomislili da u HTC-u nema živih, oglasili su se na Twitter-u i to po pitanju velikog kašnjenja Android Pie nadogradnje za njihove HTC U11, U11+ i U12+ top modele.

HTC je verovatno bio u zimskom snu iz kojeg bi bilo dobro da se uskoro probude ako ne nameravaju da propuste 2019. Najsvežiji uređaj iz njihovog portfolija je HTC Exodus s kraja prošle godine, a njega pak nije kupio niko jer se sve donedavna prodavao isključivo u kriptovaluti u protivvrednost od skoro $1000.

We wanted to share the status on the Android 9 update. HTC is currently working on ensuring the update is compatible with our phones & we anticipate a release for U11, U11+ & U12+ customers starting Q2’19. Exact timing defers to operators’ availabilities in different countries.

— HTC (@htc) March 11, 2019


Čini se da se ipak nešto kreće jer kompanija je na službenom Twitter profilu najavila nadogradnju za HTC U12+, HTC U11+ i HTC U11, koja bi trebala stići nekad u drugom tromesečiju, što je relativno dug vremenski okvir, ali nadajmo se da će biti bliže početku nego kraju tog kvartala.


Izvor ITvesti
Share it Please

Unknown

Technodrome je Srpski sajt koji prati najnovije vesti iz sveta aktuelnih tehnologija, od personalnih računara, prenosivih uređaja do sveta zabave i video igara. Sik Multimedia studio se trudi da ovakve informacije približi svima, kroz jedan ovakav portal i kroz Android aplikacije koje će uslediti. Primer jedne od aplikacija iz naše kuhinje je Android Gamer, koju možete preuzeti sa adrese http://goo.gl/oJQyjU , aplikacija prati iste trendove kao i Technodrome, sa akcentom na Android sceni, i na engleskom je jeziku.

0 comments:

Постави коментар

Copyright @ 2013 TD. |