Vest:

Dobrodošli na Technodrome.

среда, 6. март 2019.

DisplayMate: Galaxy S10 ima najbolji smartphone ekran ikad


Ono što je DxO Mark u svetu smartphone kamera, DisplayMate je za za ocenu ekrana. Ekran Galaxy-a S10 od njih je dobio najvišu ocenu do sada.

I do sada su po DisplayMate-u, ali i ne samo njima, Samsung-ovi AMOLED paneli bili najbolji smartphone ekrani na tržištu.

Prošle godine su jednako žestoko nahvalili ekrane Galaxy-a S9 i Note-a 9 pasigurno ne čudi što su novi Dynamic AMOLED paneli Galaxy-a S10 i S10+ HDR+ sertifikovani pokupili ocenu A+.

DisplayMate ističe izuzetnu svetlinu Galaxy S10 ekrana koja ide sve do 1215 nita odnosno 17% svetlije od ekrana Galaxy-a S9.

Impresionirala ih je i verna reprodukcija boja koja ju ne po njima "vizuelno nemoguće razlikovati od savršenstva".



Izvor ITvesti
Share it Please

Unknown

Technodrome je Srpski sajt koji prati najnovije vesti iz sveta aktuelnih tehnologija, od personalnih računara, prenosivih uređaja do sveta zabave i video igara. Sik Multimedia studio se trudi da ovakve informacije približi svima, kroz jedan ovakav portal i kroz Android aplikacije koje će uslediti. Primer jedne od aplikacija iz naše kuhinje je Android Gamer, koju možete preuzeti sa adrese http://goo.gl/oJQyjU , aplikacija prati iste trendove kao i Technodrome, sa akcentom na Android sceni, i na engleskom je jeziku.

0 comments:

Постави коментар

Copyright @ 2013 TD. |