Vest:

Dobrodošli na Technodrome.

уторак, 26. март 2019.

File Explorer u budućnosti u skladu sa Fluent Design System-om


Internet stranica HTNovo ističe kako Microsoft ubrzano sprema redizajn Windows 10 pregledača datoteka i mapa File Explorer, u skladu sa Fluent Design System konceptom predstavljenim na Build konferenciji 2017. godine.

Reč je o jednoj od većih komponenti koja za razliku od mnogih Microsoft-ovih aplikacija i delova Windows 10 sistema još uvek ne sadrži elemente Fluent Design System dizajna.

S dolaskom 2019. godine čine se kako će se Microsoft konačno odlučiti na konačnu izmenu i te komponente, a novi File Explorer bio bi implementiran u Windows 10 20H1 verziju sistema koja stiže sledeće godine.

U međuvremenu, Microsoft-ov interni dizajner Michael West predstavio je vlastito viđenje budućeg File Explorer-a putem konceptne fotografije koju možete videti na vrhu ovog teksta.



Izvor ITvesti
Share it Please

Unknown

Technodrome je Srpski sajt koji prati najnovije vesti iz sveta aktuelnih tehnologija, od personalnih računara, prenosivih uređaja do sveta zabave i video igara. Sik Multimedia studio se trudi da ovakve informacije približi svima, kroz jedan ovakav portal i kroz Android aplikacije koje će uslediti. Primer jedne od aplikacija iz naše kuhinje je Android Gamer, koju možete preuzeti sa adrese http://goo.gl/oJQyjU , aplikacija prati iste trendove kao i Technodrome, sa akcentom na Android sceni, i na engleskom je jeziku.

0 comments:

Постави коментар

Copyright @ 2013 TD. |