Vest:

Dobrodošli na Technodrome.

понедељак, 25. март 2019.

Galaxy A90 dobija Infinity ekran bez zuba


Na stranicama Samsung-ove indonezijske filijale pojavila se informacija kako će budući pametni telefon Galaxy A90 imati takozvani Notchless Infinity, odnosno Infinity ekran koji ne sadrži notch.

Takav ekran je u suprotnosti sa Samsung-ovim aktualnim ekranima sa notchem u različitim oblicima poznatim pod nazivima Infinity-O, Infinity-U i Infinity-V.

Umesto notcha Galaxy A90 bi trebao da ima rotirajuću kameru koja iz kućišta izlazi po potrebi. Glasine idu toliko daleko da se tvrdi kako će ta rotirajuća kamera biti jedina kamera na Galaxy A90 modelu, s time da će se temeljiti na 48-megapikselnom senzoru.

Samsung Event događaj koji je zakazan za 10. april trebao bi definitivno otkriti sve funkcije ovog telefona.



Izvor ITvesti
Share it Please

Unknown

Technodrome je Srpski sajt koji prati najnovije vesti iz sveta aktuelnih tehnologija, od personalnih računara, prenosivih uređaja do sveta zabave i video igara. Sik Multimedia studio se trudi da ovakve informacije približi svima, kroz jedan ovakav portal i kroz Android aplikacije koje će uslediti. Primer jedne od aplikacija iz naše kuhinje je Android Gamer, koju možete preuzeti sa adrese http://goo.gl/oJQyjU , aplikacija prati iste trendove kao i Technodrome, sa akcentom na Android sceni, i na engleskom je jeziku.

0 comments:

Постави коментар

Copyright @ 2013 TD. |