Vest:

Dobrodošli na Technodrome.

четвртак, 14. март 2019.

Firefox Send omogućava besplatnu razmenu datoteka do 2,5 GB


Mozilla je pokrenula novi servis za razmenu većih datoteka pod imenom Firefox Send. Reč je o servisu koji će ponuditi razmenu dokumenata, fotografija, video materijala i drugog sadržaja sa veličinom do 2,5 GB.

Sam servis nudi end-to-end enkripciju pri razmeni poruka, a datoteke se mogu i dodatno zaštiti postavljanjem sopstvene lozinke. Osim postavljanja lozinke biće moguće odrediti datum isteka same podeljene datoteke nakon čega ju više neće biti moguće skinuti, kao i odrediti maksimalni broj preuzimanja za pojedinu datoteku.

Postoje dva načina na koji se način ovaj servis može iskoristiti, prvi način ne zahteva registraciju ali nudi slanje datoteka sa veličinom od maksimalno 1 GB. Korisnici koji se registriraju na servis putem Firefox naloga imaće pravo na razmenu datoteka maksimalne veličine od 2,5 GB.

Firefox Send je moguće koristiti na svim modernim internet browsera, a za upload datoteka dovoljno se poslužiti drag and drop metodom.



Izvor ITvesti
Share it Please

Unknown

Technodrome je Srpski sajt koji prati najnovije vesti iz sveta aktuelnih tehnologija, od personalnih računara, prenosivih uređaja do sveta zabave i video igara. Sik Multimedia studio se trudi da ovakve informacije približi svima, kroz jedan ovakav portal i kroz Android aplikacije koje će uslediti. Primer jedne od aplikacija iz naše kuhinje je Android Gamer, koju možete preuzeti sa adrese http://goo.gl/oJQyjU , aplikacija prati iste trendove kao i Technodrome, sa akcentom na Android sceni, i na engleskom je jeziku.

0 comments:

Постави коментар

Copyright @ 2013 TD. |