Vest:

Dobrodošli na Technodrome.

понедељак, 18. март 2019.

Otkriven dizajn Samsung-ovog novog Android Go telefona


Galaxy A2 Core je verovatno ime novog Samsung-ovog pametnog telefona baziranog na Android Go platformi, a SM-A260F njegova oznaka modela.
Poznati leaker Evan Blass (@evleaks) sada donosi i navodne press rendere ovog telefona. Iz njih je vidljivo je da se radi o mobilnom uređaju sa retro dizajnom, što uključuje široke ivice oko zaslona sa prednje strane uređaja, dok se sa zadnje strane nalazi jedna kamera i zvučnik.

Što se tiče ostalih funkcija spominje se Exynos 7870 čip, 1 GB RAM-a (standardna količina RAM-a za Android Go uređaje) te operativni sistem Android 8.1 Oreo. Za sada nema konkretnih informacija o ceni i datumu predstavljanja uređaja, a sasvim sigurno će biti primarno namenjen tržištima u razvoju.



Izvor ITvesti
Share it Please

Unknown

Technodrome je Srpski sajt koji prati najnovije vesti iz sveta aktuelnih tehnologija, od personalnih računara, prenosivih uređaja do sveta zabave i video igara. Sik Multimedia studio se trudi da ovakve informacije približi svima, kroz jedan ovakav portal i kroz Android aplikacije koje će uslediti. Primer jedne od aplikacija iz naše kuhinje je Android Gamer, koju možete preuzeti sa adrese http://goo.gl/oJQyjU , aplikacija prati iste trendove kao i Technodrome, sa akcentom na Android sceni, i na engleskom je jeziku.

0 comments:

Постави коментар

Copyright @ 2013 TD. |