Vest:

Dobrodošli na Technodrome.

понедељак, 18. март 2019.

Snapchat priprema sopstvenu gaming platformu


Snap na sve načine pokušava da vrati odbegle korisnike na svoju platformu Snapchat uvođenjem različitih novih mogućnosti.
Prema pisanju portala Cheddar, jedna od njih biće i potpuno nova platforma namenjena gamerima. Platforma se za sada krije samo iza kodnog imena Project Cognac, a uključivala bi niz igara spoljnih developera specijalno dizajniranih kako bi se izvodile unutar Snapchat aplikacije.

Tome treba pridodati i informaciju o nedavnoj akviziciji PlayCanvas-a i Prettygreat-a, dve kompanije koje su se specijalizovale za razvoj igara.

Nova platforma trebala bi da bude službeno predstavljena na prvoj konferenciji za Snapchat sadržaj i developere koja će se održati 4. aprila u Los Angelesu, a službeni slogan pod kojim se konferencija oglašava je "Less talk. More Play".



Izvor ITvesti
Share it Please

Unknown

Technodrome je Srpski sajt koji prati najnovije vesti iz sveta aktuelnih tehnologija, od personalnih računara, prenosivih uređaja do sveta zabave i video igara. Sik Multimedia studio se trudi da ovakve informacije približi svima, kroz jedan ovakav portal i kroz Android aplikacije koje će uslediti. Primer jedne od aplikacija iz naše kuhinje je Android Gamer, koju možete preuzeti sa adrese http://goo.gl/oJQyjU , aplikacija prati iste trendove kao i Technodrome, sa akcentom na Android sceni, i na engleskom je jeziku.

0 comments:

Постави коментар

Copyright @ 2013 TD. |