Vest:

Dobrodošli na Technodrome.

петак, 1. март 2019.

Predstavljen Xiaomi Redmi Note 7 Pro


Xiaomi je i službeno predstavio Redmi Note 7 Pro koji već poznat dizajn osvežava Snapdragon-om 675 i izgledno još boljom 48MP kamerom.

Xiaomi, tačnije Redmi u Indiji je službeno predstavio i Redmi Note 7 Pro, koji dolazi u identičnom obličju sa istim gabaritima i većinom specifikacija, ali s još nešto boljim pokretačkim čipom, a izgledno i boljom kamerom na leđima.

Redmi Note 7 Pro dakle stiže s istim 6.3″ FHD+ LTPS LCD ekranom prekrivenim Gorilla Glass 5 staklom, kojeg nosi i na poleđini. U zubu na vrhu ima 13MP selfie kameru dok se notifikaciona LED-ampica smešta u ono malo prostora ispod ekrana

Na leđima imam novost u pogledu kamere, koja je i dae dvostruka u konfiguraciji 48MP + 2MP ali je ova glavna opremljena Sony IMX586 senzorom i otvorom blende objektiva f/1.8 dok Redmi Note 7 ima Samsung-ov ISOCELL GM1 Ultra Clear senzor kamere. I ovde senzor zadato sabija informacije sa 4 piksela senzora u 1, što mu daje prednost u uslovima slabijeg osvetljenja.



Ispod haube Redmi Note 7 ima još bolji Snapdragon 675 umesto dosadašnje 660-ice pa sve odrađuje 8 Kryo 460 jezgra takta 2.0GHz uz podršku 4/6GB RAM-a i 64/128GB data memorije. To bi trebalo da znači da možemo očekivati još bolje performanse.

Baterija je kapaciteta 4000 mAh podržava i brzo QC 4.0 punjenje kroz USB C, ali takav ćete punjač morati nabaviti zasebno.

Redmi Note 7 Pro na indijsko tržište u pohode kreće 12.3. a kad će na ostala tržišta za sada nema potvrde. U svakom slučaju tamo će 4/64GB model koštati €173, a 6/128GB Redmi Note 7 Pro nosiće cenu od €210. U ponudi će biti cool boje kućišta u nijansama crne, crvene i plave koje nazvaše Space Black, Nebula Red i Neptune Blue.

Pokreće Android 9 Pie i MIUI 10 interfejs preko njega.



Izvor ITvesti
Share it Please

Unknown

Technodrome je Srpski sajt koji prati najnovije vesti iz sveta aktuelnih tehnologija, od personalnih računara, prenosivih uređaja do sveta zabave i video igara. Sik Multimedia studio se trudi da ovakve informacije približi svima, kroz jedan ovakav portal i kroz Android aplikacije koje će uslediti. Primer jedne od aplikacija iz naše kuhinje je Android Gamer, koju možete preuzeti sa adrese http://goo.gl/oJQyjU , aplikacija prati iste trendove kao i Technodrome, sa akcentom na Android sceni, i na engleskom je jeziku.

0 comments:

Постави коментар

Copyright @ 2013 TD. |