Vest:

Dobrodošli na Technodrome.

субота, 16. март 2019.

Windows 10 Home korisnici moći će da odlažu nadogradnje do maksimalno 35 dana


Od pojave operativnog sistema Windows 10 na tržištu jedna od ključnih razlika između Home i Pro verzija toga sistema bila je da su korisnici Pro verzije mogli da odlažu nadogradnje sistema, dok je u slučaju Home verzije nadogradnja bila automatska bez mogućnosti odlaganja (što se u međuvremenu više puta menjalo).

U trenutnoj Windows 10 1809 verziji sistema Home korisnici imaju mogućnost odlaganja nadogradnji od samo 7 dana. Prema informacijama koje stižu sa Reddita, u novoj Insider verziji Windows 10 sistema sa brojčanom oznakom 1903 i u Home verziju sistema uvodi se ono što je već neko vreme prisutno u Pro verziji, mogućnost odlaganja instalacije nadogradnji do maksimalno 35 dana.

Na taj način korisnici mogu da izbegnu eventualne probleme i bugove koje znaju da donesu nadogradnje kada postanu dostupne korisnicima. U vremenskom periodu od spomenutih 35 dana svi veći problemi i bugovi koje donosi nadogradnja bi svakako trebali da budu ispravljeni, a instalacija nadogradnje će i na taj način biti pravodobna.



Izvor ITvesti
Share it Please

Unknown

Technodrome je Srpski sajt koji prati najnovije vesti iz sveta aktuelnih tehnologija, od personalnih računara, prenosivih uređaja do sveta zabave i video igara. Sik Multimedia studio se trudi da ovakve informacije približi svima, kroz jedan ovakav portal i kroz Android aplikacije koje će uslediti. Primer jedne od aplikacija iz naše kuhinje je Android Gamer, koju možete preuzeti sa adrese http://goo.gl/oJQyjU , aplikacija prati iste trendove kao i Technodrome, sa akcentom na Android sceni, i na engleskom je jeziku.

0 comments:

Постави коментар

Copyright @ 2013 TD. |