Vest:

Dobrodošli na Technodrome.

среда, 27. март 2019.

Xiaomi najavio 100-vatni punjač za telefone, bateriju napuni za 17 minuta


Brzo punjenje baterije telefona danas je stavka bez koje ozbiljni proizvođači nemaju što tražiti na tržištu, ali videli smo da i unutar tog domena postoje značajne razlike. Najbrže trenutno dostupno brzo punjenje je Oppo-va VOOC 50W tehnologija, ali uskoro će ju preteći 55W u Huawei-ju Mate X, koji stiže sredinom godine, a bateriju uređaja će za 30 minuta napuniti na 85% kapaciteta.

Ali, da će i ta brzina uskoro biti mala, govori Xiaomi-jeva demonstracija 100W 20V5A brzog punjenja Super Charge Turbo, koje potpuno praznu bateriju do vrha napuni za samo 17 minuta.

Ali ipak, aktuelni Xiaomi-jevi modeli podržavaju osetno niže brzine punjenja, a čak i najnoviji Mi 9 u paketu donosi samo 18W punjač, tako da ne znam kad će Xiaomi ovu tehnologiju komercijalizovati.



Izvor ITvesti
Share it Please

Unknown

Technodrome je Srpski sajt koji prati najnovije vesti iz sveta aktuelnih tehnologija, od personalnih računara, prenosivih uređaja do sveta zabave i video igara. Sik Multimedia studio se trudi da ovakve informacije približi svima, kroz jedan ovakav portal i kroz Android aplikacije koje će uslediti. Primer jedne od aplikacija iz naše kuhinje je Android Gamer, koju možete preuzeti sa adrese http://goo.gl/oJQyjU , aplikacija prati iste trendove kao i Technodrome, sa akcentom na Android sceni, i na engleskom je jeziku.

0 comments:

Постави коментар

Copyright @ 2013 TD. |