Vest:

Dobrodošli na Technodrome.

понедељак, 22. април 2019.

Google Pixel 3a i 3a XL na službenim renderima


Da Google radi na novim telefonima iz serije Pixel, odavno je poznato. Tržišni naziv, slabijih, a time i jeftinijih modela biće Pixel 3a i Pixel 3a XL.

O njihovim specifikacija smo do sada saznali gotovo sve što se saznati moglo, ali, možda nas 7. maja za kada je najavljeno njihovo predstavljanje Google nečim i iznenadi. Malo verovatno, ali opet nikada ne recite nikad, Google nije samo hardverska kompanija, već i softverska. Možda uz ove jeftinije modele u paketu dođu i kakve softverske pogodnosti za kakve bi inače morali dodatno platiti – više prostora na Google Drive-u ili slično.



Kako je dizajnerski zamislio Pixel 3a i 3a XL možete videti na uvodnoj fotografiji. Do iste je najpre došla internet stranica Android Headlines. Novi Pixeli trebali bi imati 5,6“ i 6.01“ ekrane rezolucije 2220 x 1080, odnosno 2160x 1080 px. Odnos ekrana kod 5,6“ modela biće 18.5:9, a kod 6,01“ modela 18:9.

I dok će ova modela imati po 4 GB RAM-a, glavnu razliku između njih (pored veličine ekrana) činiće SoC. Naime, manji Pixel 3a temeljiće se na Snapdragon-u 670, a veći Pixel 3a XL na Snapdragon-u 710, o čemu smo ranije pisali. Nažalost, o cenama za sada nema govora, o tome će Google ako ne ranije, više otkriti 7. maja tokom predstavljanja novih članova porodice Pixel.



Izvor ITvesti
Share it Please

Unknown

Technodrome je Srpski sajt koji prati najnovije vesti iz sveta aktuelnih tehnologija, od personalnih računara, prenosivih uređaja do sveta zabave i video igara. Sik Multimedia studio se trudi da ovakve informacije približi svima, kroz jedan ovakav portal i kroz Android aplikacije koje će uslediti. Primer jedne od aplikacija iz naše kuhinje je Android Gamer, koju možete preuzeti sa adrese http://goo.gl/oJQyjU , aplikacija prati iste trendove kao i Technodrome, sa akcentom na Android sceni, i na engleskom je jeziku.

0 comments:

Постави коментар

Copyright @ 2013 TD. |