Vest:

Dobrodošli na Technodrome.

понедељак, 22. април 2019.

Xiaomi priprema dva smartphonea sa Snapdragon 855 procesorom


Prema pisanju internet stranice XDA Developers, kineska kompanija Xiaomi sprema još dva pametna telefona koja će sadržati Qualcomm-ov Snapdragon 855 čip, koji bi se na tržištu trebali pojaviti do kraja ove godine. Xiaomi na tržištu već nudi dva modela pametnih telefona sa ovim čipom, Xiaomi Mi 9 i Xiaomi Mi Mix 3 5G.

Dva nova pametna telefona sa Snapdragon 855 čipom imaju kodna imena "davinci" i "raphael", s time da oba uređaja osim Snapdragon 855 čipa povezuje i kamera koja će iskakati iz kućišta po potrebi (dakle ni jedan od tih telefona neće sadržavati izrez u ekranu). Povezuje ih i tehnologija senzora otisaka prstiju smeštena ispod ekrana (najverovatnije nešto manje precizniji ali jeftiniji optički senzori).

Osim spomenutog za sada nema previše informacija o ova dva nova Xiaomi-jeva pametna telefona pa ostaje samo nagađati jesu li to možda novi Mi Mix 3s, Xiaomi Mi Mix 4 ili pak Pocophone F2.



Izvor ITvesti
Share it Please

Unknown

Technodrome je Srpski sajt koji prati najnovije vesti iz sveta aktuelnih tehnologija, od personalnih računara, prenosivih uređaja do sveta zabave i video igara. Sik Multimedia studio se trudi da ovakve informacije približi svima, kroz jedan ovakav portal i kroz Android aplikacije koje će uslediti. Primer jedne od aplikacija iz naše kuhinje je Android Gamer, koju možete preuzeti sa adrese http://goo.gl/oJQyjU , aplikacija prati iste trendove kao i Technodrome, sa akcentom na Android sceni, i na engleskom je jeziku.

0 comments:

Постави коментар

Copyright @ 2013 TD. |