Vest:

Dobrodošli na Technodrome.

уторак, 30. април 2019.

Nubia predstavila Red Magic 3 smartphone


U takmičenju ko će izraditi bolji telefon, proizvođači se često znaju zaigrati, a jedan od njih je i Nubia sa svojim noim Red Magic 3 modelom. Njihov gejmerski smartfon Red Magic 3 pokretan je Snapdragon-om 855 u kombinaciji sa najviše 12 GB RAM-a, a poseban je po tome što uz sada već uobičajeno "vodeno" hlađenje, donosi i pravi ventilator koji temperaturu procesora spušta za dodatnih 16 stepeni.

Druga zanimljivost ovog uređaja je njegova 48 MP kamera koja može snimiti 8K video, ali nudi i usporeno snimanje sa čak 1920 fps framerateom. Nubia Red Magic dolazi i s 5000 mAh baterijom i 27W brzim punjenjem.

Uređaj inače dolazi sa 6,65-inčnim ekranom i 90 Hz stopom osvežavanja, koju ćemo uskoro ugledati i na OnePlus-u 7, dok stopa touch osvežavanja iznosi 240 Hz.

Cena početnog modela (6/64 GB) u Kini će iznositi oko 385 evra, a najskupljeg (12/256 GB) 575 evra, što je prilično razumno s obzirom na karakteristike. Hoće li se i kada ovaj uređaj pojaviti na našem tržištu, za sada nije poznato.



Izvor ITvesti
Share it Please

Unknown

Technodrome je Srpski sajt koji prati najnovije vesti iz sveta aktuelnih tehnologija, od personalnih računara, prenosivih uređaja do sveta zabave i video igara. Sik Multimedia studio se trudi da ovakve informacije približi svima, kroz jedan ovakav portal i kroz Android aplikacije koje će uslediti. Primer jedne od aplikacija iz naše kuhinje je Android Gamer, koju možete preuzeti sa adrese http://goo.gl/oJQyjU , aplikacija prati iste trendove kao i Technodrome, sa akcentom na Android sceni, i na engleskom je jeziku.

0 comments:

Постави коментар

Copyright @ 2013 TD. |