Vest:

Dobrodošli na Technodrome.

уторак, 30. април 2019.

Samsung priprema sopstveni servis za igre


Nakon Apple-a čini se kako će i Samsung ići putem predstavljanja servisa za igre. Prema pisanju holandske stranice LetsGoDigital, Samsung je u američkoj kancelariji za patente i tržišna imena registrovao ime PlayGalaxy Link.

Iza njega se krije nova Samsung-ova usluga za mobilne igre te opisuje termine kao što su pametni telefoni, gamerski sadržaj kojeg korisnici mogu preuzeti, servise za online gaming turnire, online servise za poboljšanu i virtualnu stvarnost.

S ovom vešću u vezu se dovodi i ona o partnerstvu između Samsunga i kompanije Rovio koja stoji iza popularnih Angry Birdsa. Kako se radi samo o zaštiti tržišnog imena za sada nema nikakvih službenih informacija hoće li se i kada ovaj servis službeno pojaviti na tržištu.



Izvor ITvesti
Share it Please

Unknown

Technodrome je Srpski sajt koji prati najnovije vesti iz sveta aktuelnih tehnologija, od personalnih računara, prenosivih uređaja do sveta zabave i video igara. Sik Multimedia studio se trudi da ovakve informacije približi svima, kroz jedan ovakav portal i kroz Android aplikacije koje će uslediti. Primer jedne od aplikacija iz naše kuhinje je Android Gamer, koju možete preuzeti sa adrese http://goo.gl/oJQyjU , aplikacija prati iste trendove kao i Technodrome, sa akcentom na Android sceni, i na engleskom je jeziku.

0 comments:

Постави коментар

Copyright @ 2013 TD. |