Vest:

Dobrodošli na Technodrome.

уторак, 16. април 2019.

OnePlus 7 stiže 14. maja?


Nakon Samsung-a Galaxy S10+ i Huawei-ja P30 Pro, jedan od najočekivanijih telefona ovog proleća na našem tržištu je i OnePlus 7. Prema najnovijim informacijama koje stižu iz izvora bliskih ovom proizvođaču, novi top model će službeno biti predstavljen 14. maja.

Međutim, ako je verovati dosadašnjim glasinama, a posebno procurelim fotografijama, možemo očekivati najmanje dva modela, a možda i tri. Naime, uređaj čija je fotografija nedavno procurila nosi ime OnePlus 7 Pro, što implicira postojanje i "običnog" modela. Ova verzija bi mogla stići sa 5G modemom, ali kruže glasine i o tome da će 5G varijanta zapravo biti treća.

Što se specifikacija tiče, za sada raspolažemo podacima o 6,5-inčnom AMOLED ekranu od ivice do ivice, sa selfie kamerom koja iskače iz kućišta. Ispod haube kuca najnoviji Snapdragon 855 u kombinaciji sa 8 GB RAM-a, a u ponudi će navodno biti i varijante sa 10 ili čak 12 GB.

Trostruka kamera navodno dolazi u rasporedu 48 + 20 + 16 megapiksela, o kojoj za sada nema detalja. Baterija raspolaže kapacitetom od 4000 mAh i novom 44W tehnologijom brzog punjenja.



Izvor ITvesti
Share it Please

Unknown

Technodrome je Srpski sajt koji prati najnovije vesti iz sveta aktuelnih tehnologija, od personalnih računara, prenosivih uređaja do sveta zabave i video igara. Sik Multimedia studio se trudi da ovakve informacije približi svima, kroz jedan ovakav portal i kroz Android aplikacije koje će uslediti. Primer jedne od aplikacija iz naše kuhinje je Android Gamer, koju možete preuzeti sa adrese http://goo.gl/oJQyjU , aplikacija prati iste trendove kao i Technodrome, sa akcentom na Android sceni, i na engleskom je jeziku.

0 comments:

Постави коментар

Copyright @ 2013 TD. |