Vest:

Dobrodošli na Technodrome.

четвртак, 16. мај 2019.

Do 500 dolara odštete vlasnicima Google Pixel telefona sa greškom


Grupa vlasnika OG Pixel i Pixel XL telefona prošle je godine tužila Google zbog toga što je prodavao uređaje za koje je navodno znao da imaju pokvarene mikrofone. Google se sada odučio nagoditi sa njima, pa će im plaćati odštetu u visini do 500 dolara.
Neki od prvih korisnika pametnih telefona s Google-ovim brandom počeli su da se žale da su im jedan ili više od ukupno 3 mikrofona prestali raditi vrlo brzo nakon kupovine. Google je ubrzo priznao da određeni korisnici imaju probleme zbog greške u lemljenju "debljine ljudske vlasi". U tužbi protiv Google-a neki korisnici su naveli da su im i zamenski telefoni došli sa istom greškom, a oni će prema ovoj nagodbi dobiti i najveću naknadu u visini od 500 dolara, dok će ostalima biti isplaćeno 350 dolara.

Google je za ovu nagodbu pripremio 7,25 miliona dolara, što znači da je ovakvih slučajeva bilo poprilično.

Uslov za dobijanje novčane naknade je da je telefon proizveden pre 4. januara 2017.



Izvor ITvesti
Share it Please

Unknown

Technodrome je Srpski sajt koji prati najnovije vesti iz sveta aktuelnih tehnologija, od personalnih računara, prenosivih uređaja do sveta zabave i video igara. Sik Multimedia studio se trudi da ovakve informacije približi svima, kroz jedan ovakav portal i kroz Android aplikacije koje će uslediti. Primer jedne od aplikacija iz naše kuhinje je Android Gamer, koju možete preuzeti sa adrese http://goo.gl/oJQyjU , aplikacija prati iste trendove kao i Technodrome, sa akcentom na Android sceni, i na engleskom je jeziku.

0 comments:

Постави коментар

Copyright @ 2013 TD. |