Vest:

Dobrodošli na Technodrome.

среда, 22. мај 2019.

Google objavio nove Glass AR naočare


Dok su do sada uglavnom bile u eksperimentalnoj fazi, Google Glass augmented reality naočare su sada zvaničan proizvod.
Po nazivom Glass Enterprise Edition 2 naočale su fokusirane na poslovna okruženja, te se kao i njihov prethodnik, neće prodavati direktno krajnjim potrošačima. Google još uvek ne pozicionira Glass kao glavni proizvod, ali definitivno očekuju veću prodaju obzirom na mnogo povratnih informacija od prethodnik poslovnih korisnika.

Glass Enterprise Edition 2 koristi Qualcomm Snapdragon XR1 čipset dizajniran za bolje AR performanse, a očekuju se i bolje performanse kamere za funkcije poput video streaminga i kolaboracije. Uz korišenje Android-a, Glass je sada lakši za implementiranje i portanje aplikacija, a koštaju 999 dolara.



Izvor ITvesti
Share it Please

Unknown

Technodrome je Srpski sajt koji prati najnovije vesti iz sveta aktuelnih tehnologija, od personalnih računara, prenosivih uređaja do sveta zabave i video igara. Sik Multimedia studio se trudi da ovakve informacije približi svima, kroz jedan ovakav portal i kroz Android aplikacije koje će uslediti. Primer jedne od aplikacija iz naše kuhinje je Android Gamer, koju možete preuzeti sa adrese http://goo.gl/oJQyjU , aplikacija prati iste trendove kao i Technodrome, sa akcentom na Android sceni, i na engleskom je jeziku.

0 comments:

Постави коментар

Copyright @ 2013 TD. |