Vest:

Dobrodošli na Technodrome.

четвртак, 9. мај 2019.

Google predstavio Pixel 3a i Pixel 3a XL telefone


Google je na I/O eventu predstavio i dva nova uređaja – Pixel 3a i Pixel 3a XL. Radi se o modelima koje koriste iste kamere kao Pixel 3 i Pixel 3 XL, ali donose slabije procesore i ulaze u niži cenovni razred. Isto tako treba primetiti da Google niti malo nije poradio na dizajnu, odnosno da uopšte ne mari za trendove smanjivanja ivica oko oekrana.

Manji model donosi 5,6-inčni OLED ekran rezolucije 1080 x 2220 piksela, pokretan je Snapdragonom 670, ima 4 GB RAM-a, 64 GB interne memorije te 12,2 MP kameru s f/1.8 otvorom blende i optičkom stabilizacijom. Prednja kamera raspolaže 8 MP kamerom f/2.2 otvora blende. Kao i kod skupljeg modela, ova kamera podržava Night Sight, Top Shot, Super Res Zoom i HDR+ funkcije. Baterija ima kapacitet od 3000 mAh i podržava 18W brzo punjenje.



Veći Pixel 3a XL donosi 6-inčni OLED ekran, 1080 x 2160 rezolucije, isti hardver kao i manji model, ali ima veću bateriju, kapaciteta 3700 mAh. Zanimljiv je povratak 3.5 mm audio jacka, a tu su i stereo zvučnici.

Cena Pixela 3a u SAD će iznositi 399, a Pixela 3a XL 479 dolara. Hoće li se i kada pojaviti na našem tržištu, za sada nije poznato.



Izvor ITvesti
Share it Please

Unknown

Technodrome je Srpski sajt koji prati najnovije vesti iz sveta aktuelnih tehnologija, od personalnih računara, prenosivih uređaja do sveta zabave i video igara. Sik Multimedia studio se trudi da ovakve informacije približi svima, kroz jedan ovakav portal i kroz Android aplikacije koje će uslediti. Primer jedne od aplikacija iz naše kuhinje je Android Gamer, koju možete preuzeti sa adrese http://goo.gl/oJQyjU , aplikacija prati iste trendove kao i Technodrome, sa akcentom na Android sceni, i na engleskom je jeziku.

0 comments:

Постави коментар

Copyright @ 2013 TD. |