Vest:

Dobrodošli na Technodrome.

среда, 8. мај 2019.

I Samsung prekida proizvodnju smartphonea u Južnoj Koreji


Nakon LG-ja njegov domaći konkurent, kompanija Samsung, takođe planira da ugasi proizvodnju svojih pametnih telefona na domaćem južnokorejskom tržištu.

Reč je o neslužbenoj informaciji koju prenose južnokorejski mediji. Trenutno Samsung u matičnoj Južnoj Koreji proizvodi oko 20 miliona pametnih telefona godišnje, što je 6% ukupne Samsung-ove proizvodnje od 300 miliona primeraka.

Cilj ovog postupka je smanjenje troškova, a Samsung-ova proizvodnja pametnih telefona sada će biti koncentrisana izvan Južne Koreje, u Indiji, Vijetnamu, Brazilu, Indiji i Indoneziji, gde su troškovi radne snage vidljivo manji u odnosu na Južnu Koreju.



Izvor ITvesti
Share it Please

Unknown

Technodrome je Srpski sajt koji prati najnovije vesti iz sveta aktuelnih tehnologija, od personalnih računara, prenosivih uređaja do sveta zabave i video igara. Sik Multimedia studio se trudi da ovakve informacije približi svima, kroz jedan ovakav portal i kroz Android aplikacije koje će uslediti. Primer jedne od aplikacija iz naše kuhinje je Android Gamer, koju možete preuzeti sa adrese http://goo.gl/oJQyjU , aplikacija prati iste trendove kao i Technodrome, sa akcentom na Android sceni, i na engleskom je jeziku.

0 comments:

Постави коментар

Copyright @ 2013 TD. |