Vest:

Dobrodošli na Technodrome.

четвртак, 9. мај 2019.

Pokradena menjačnica kriptovaluta Binance


Binance, jedna od najvećih online menjačnica kriptovaluta, objavila je da je izgubila 7000 Bitcoin-a (oko 40 miliona dolara) u "sigurnosnom proboju na velikoj skali".

Drugim rečima, novac su joj počistili hakeri koji su upali u digitalni "trezor" u kojem se nalazilo oko 2 posto svih njenih rezervi Bitcoina.

Hakeri su se koristili phisingom i virusima kako bi došli do korisničkih podataka, nakon čega su uspeli da zaobiđu bezbednosne provere i sprečiti Binance u blokiranju transakcije.

Binance kaže da ovo neće uticati na korisnike, pa niko neće ostati bez novca, jer, kako kažu, "postoji hitni fond osiguranja koji će u potpunosti pokriti incident".

Takođe navode da su zbog ovoga morali blokirati sve depozite i isplate, pa mole korisnike za razumevanje, jer će im trebati nedelju dana da sve vrate na staro. Drugim rečima trenutno ne možete izvlačiti novac, ali trgovanje valutama radi bez prekida.



Izvor ITvesti
Share it Please

Unknown

Technodrome je Srpski sajt koji prati najnovije vesti iz sveta aktuelnih tehnologija, od personalnih računara, prenosivih uređaja do sveta zabave i video igara. Sik Multimedia studio se trudi da ovakve informacije približi svima, kroz jedan ovakav portal i kroz Android aplikacije koje će uslediti. Primer jedne od aplikacija iz naše kuhinje je Android Gamer, koju možete preuzeti sa adrese http://goo.gl/oJQyjU , aplikacija prati iste trendove kao i Technodrome, sa akcentom na Android sceni, i na engleskom je jeziku.

0 comments:

Постави коментар

Copyright @ 2013 TD. |