Vest:

Dobrodošli na Technodrome.

четвртак, 9. мај 2019.

WhatsApp za Windows Phone se gasi početkom 2020. godine


Popularna Facebook-ova aplikacija za razmenu poruka WhatsApp od početka sledeće godine više neće biti dostupna korisnicima sada već gotovo ugaslih Microsoft-ovih Windows Phone i Windows Mobile platformi.

Prema pisanju stranice MSPU, gašenje aplikacije 1. januara 2020. godine ne uključuje samo stariji Windows Phone sistem, već i Windows 10 Mobile sistem. Kako se WhatsApp za ove dve platforme već duže vreme ne razvija postoji mogućnost da će neke mogućnosti aplikacije biti ugašene i pre početka 2020. godine.

Uz ovo gašenje treba napomenuti kako WhatsApp od 1. februara 2020. godine više neće biti dostupan korisnicima iOS 7 i Android 2.3.7 Gingerbread sistema.



Izvor ITvesti
Share it Please

Unknown

Technodrome je Srpski sajt koji prati najnovije vesti iz sveta aktuelnih tehnologija, od personalnih računara, prenosivih uređaja do sveta zabave i video igara. Sik Multimedia studio se trudi da ovakve informacije približi svima, kroz jedan ovakav portal i kroz Android aplikacije koje će uslediti. Primer jedne od aplikacija iz naše kuhinje je Android Gamer, koju možete preuzeti sa adrese http://goo.gl/oJQyjU , aplikacija prati iste trendove kao i Technodrome, sa akcentom na Android sceni, i na engleskom je jeziku.

0 comments:

Постави коментар

Copyright @ 2013 TD. |