Vest:

Dobrodošli na Technodrome.

среда, 8. мај 2019.

Prva Apple-ova igra za iPhone nakon deset godina


Apple je u App Store-u izdao igru za iPhone pod nazivom Warren Buffett's Paper Wizard. Mada u potpisu igre stoji da ju je razvio studio Wildlife Designs, iz uvodnog ekrana i uslova o korišćenju jasno je da iza nje direktno stoji ekipa iz Cupertina. Ovo je zapravo prva Apple-ova igra za iPhone nakon više od 10 godina, jer je zadnju izradio 2008. godine, a radilo se o Texas Hold'em pokeru.

U novoj igri naći ćete se u ulozi dostavljača novina koji mora spretno da baca novine na razne adrese i pritom izbegava prepreke, a za uspešnost izvođenja tog zadatka osvajaćete "Warren Bucks" novčiće.

Obzirom da se tim poslom započeo baviti Warren Buffett, poznati američki ulagač, industrijalac i filantrop te jedan od najbogatijih ljudi na planeti, možda ćete i vi jednog dana ostvariti velike poslovne uspehe igrajući igru napravljenu u njegovu čast.



Izvor ITvesti
Share it Please

Unknown

Technodrome je Srpski sajt koji prati najnovije vesti iz sveta aktuelnih tehnologija, od personalnih računara, prenosivih uređaja do sveta zabave i video igara. Sik Multimedia studio se trudi da ovakve informacije približi svima, kroz jedan ovakav portal i kroz Android aplikacije koje će uslediti. Primer jedne od aplikacija iz naše kuhinje je Android Gamer, koju možete preuzeti sa adrese http://goo.gl/oJQyjU , aplikacija prati iste trendove kao i Technodrome, sa akcentom na Android sceni, i na engleskom je jeziku.

0 comments:

Постави коментар

Copyright @ 2013 TD. |