Vest:

Dobrodošli na Technodrome.

среда, 12. јун 2019.

Predstavljeni HTC U19e i HTC 19+


U pauzi proizvodnje Pixel-a za Google i Vive uređaja za virtuelnu stvarnost, HTC se odlučio da proizvede dva uređaja srednjeg cenovnog razreda, maštovitih imena HTC U19e i HTC 19+.
Ako ste uspjđeli zapamtiti imena, krenimo sa njihovim specifikacijama. HTC U19e dolazi sa 6-inčnim ekranom, pokretan je Snapdragon 710 procesorom u kombinaciji sa 6 GB RAM-a, a donosi i 128 GB interne memorije. Kapacitet baterije iznosi 3930 mAh.

Uređaj pozadi ima dve kamere. Jednu sa 12 MP senzorom i f/1.8 otvorom blende te drugu sa 20 MP telefoto senzorom i f/2.6 otvorom blende. Za selfije je zadužen 24 MP senzor, a društvo mu čini 2 MP skener irisa oka za biometrijsku bezbednost.

Uređaj će se u prodaji na Tajvanu pojavi u ljubičastoj i zelenoj boji kućišta, po ceni od oko 420 evra. Za sada nema informacija o dostupnosti i cenama na evropskom tržištu.



Drugi uređaj koji je predstavljen je HTC 19+. Dolazi sa 6,2-inčnim ekranom, pokretan je MediaTek-ovim Helio P35 procesorom u kombinaciji sa 4 GB ili 6 RAM-a, dok baterija donosi kapacitet 3850 mAh. Ovaj model donosi 13 MP glavnu i 8 MP ultra širokougaonu kameru te 5 MP senzor dubine.

Cena ovog modela na Tajvanu kreće od 280 evra za osnovni 4/64 GB model, odnosno 310 evra za 6/128 GB. Hoće li i kada ovaj uređaj stići na evropsko tržište, za sada nema informacija kao ni za prvi model.



Izvor ITvesti
Share it Please

Unknown

Technodrome je Srpski sajt koji prati najnovije vesti iz sveta aktuelnih tehnologija, od personalnih računara, prenosivih uređaja do sveta zabave i video igara. Sik Multimedia studio se trudi da ovakve informacije približi svima, kroz jedan ovakav portal i kroz Android aplikacije koje će uslediti. Primer jedne od aplikacija iz naše kuhinje je Android Gamer, koju možete preuzeti sa adrese http://goo.gl/oJQyjU , aplikacija prati iste trendove kao i Technodrome, sa akcentom na Android sceni, i na engleskom je jeziku.

0 comments:

Постави коментар

Copyright @ 2013 TD. |