Vest:

Dobrodošli na Technodrome.

среда, 12. јун 2019.

WhatsApp će raditi na novim Huawei telefonima


Kao što nam je već poznato, velike američke kompanije poput Google-a i Facebook-a su odlučile da poštuju "ban" Huaweija prema zahtevima američke vlade i predsednika Trumpa, što znači da njegovi novi telefoni neće dolaziti sa njihovim predinstaliranim aplikacijama.

Huawei je odlučio pojasniti korisnicima svojih postojećih telefona, kao i onih koji trebaju izaći u sledećim mesecima da se neće uopšte morati lišiti američkih aplikacija, jer će se one moći uredno preuzimati, instalirati i koristiti kao i do sada. Drugim rečima, to što novi Huawei telefoni neće imati unapred instalirane aplikacije Google-a i Facebook-a, to ne znači da se nećete moći skidati i instalirati kao što ste to činili i na drugim uređajima bez predinstaliranih aplikacijaa.

Huawei takođe radi i na sopstvenom app storeu koji će zameniti Google Play prodavnicu i verovatno će imati ulogu da omogućava korisnicima preuzimanje i instaliranje aplikacija poput Facebook-a, WhatsApp-a i Instagram-a na svim novim uređajima.

Pored toga, Huawei je rekao da njegov sopstveni operativni sistem izlazi ove godine u Kini, dok će sledeće godine biti dostupan globalno.



Izvor ITvesti
Share it Please

Unknown

Technodrome je Srpski sajt koji prati najnovije vesti iz sveta aktuelnih tehnologija, od personalnih računara, prenosivih uređaja do sveta zabave i video igara. Sik Multimedia studio se trudi da ovakve informacije približi svima, kroz jedan ovakav portal i kroz Android aplikacije koje će uslediti. Primer jedne od aplikacija iz naše kuhinje je Android Gamer, koju možete preuzeti sa adrese http://goo.gl/oJQyjU , aplikacija prati iste trendove kao i Technodrome, sa akcentom na Android sceni, i na engleskom je jeziku.

0 comments:

Постави коментар

Copyright @ 2013 TD. |