Vest:

Dobrodošli na Technodrome.

петак, 12. јул 2019.

Facebook ponovno eksperimentiše sa novim aplikacijama


Ko se još seća aplikacije Paper kojom je Facebook hteo da konkuriše Flipboard-u? Ili aplikacije Moments koja je trebala da posluži za deljenje fotografija? Oba ova primera, a bilo ih je još, stigla su iz Facebook-a koji svim silama pokušava stvoriti novu "viralnu" aplikaciju kojom bi privukao nove korisnike. Nekoliko prošlih pokušaja je propalo, ali u Zuckerbergovoj društvenoj mreži ne odustaju.

Sada su najavili kako će u narednim nedeljama biti lansirano još nekoliko aplikacija pod "etiketom" NPE Team, from Facebook (NPE, ako ste se pitali, znači New Product Experimentation). Ove aplikacije će biti usmerene ka komunikaciji i stvaranju veza među korisnicima, ali kroz sasvim nova iskustva korišćenja. Aplikacije će se vrlo brzo menjati i prilagođavati, a isto tako i gasiti ako ne budu dobro prihvaćene.

Osnovna namena novih aplikacija za samu kompaniju biće ispitivanje želja potrošača. Kroz ova samostalna rešenja planiraju im davati razna iskustva i funkcionalnosti na probu, te videti šta od svega "prolazi" kod publike. Iz naučenog će potom proizaći globalna strategija, kažu iz Facebook-a.

Sve aplikacije biće dostupne u App Store-u i na Google Play-u, kao i u obliku web aplikacija, ali neće sve biti dostupne svima – dostupnost će varirati od slučaja do slučaja.



Izvor ITvesti
Share it Please

Unknown

Technodrome je Srpski sajt koji prati najnovije vesti iz sveta aktuelnih tehnologija, od personalnih računara, prenosivih uređaja do sveta zabave i video igara. Sik Multimedia studio se trudi da ovakve informacije približi svima, kroz jedan ovakav portal i kroz Android aplikacije koje će uslediti. Primer jedne od aplikacija iz naše kuhinje je Android Gamer, koju možete preuzeti sa adrese http://goo.gl/oJQyjU , aplikacija prati iste trendove kao i Technodrome, sa akcentom na Android sceni, i na engleskom je jeziku.

0 comments:

Постави коментар

Copyright @ 2013 TD. |