Vest:

Dobrodošli na Technodrome.

субота, 13. јул 2019.

Osnovni model Galaxy Note-a 10 će koštati 999 evra


Nakon svih glasina o Samsung-u Galaxy Note 10 i Note 10+, njihovih specifikacija, procurelih službenih rendera i fotografija uživo, polako počinju da stižu i informacije o cenama.
Tako bi prema najnovijim nagđanjima početna cena Galaxy Notea 10 na evropskom tržištu trebala iznositi 999 evra, s napomenom da će osnovni model navodno u startu doći sa 256 GB interne memorije.

Note 10+ bi trebao stići u 256, ali i 512 te 1 TB varijanti, a cena početnog modela bi trebala da iznosi 1149 eura. Cene ostalih modela, kao i 5G varijante, za sada nisu poznate, ali prilično je izvesno da ćemo ih saznati uskoro.

Službeno predstavljanje sva tri modela dogodiće se 7. avgusta na Unpacked eventu u New Yorku, dok bi prodaja trebala da započne 23. avgusta.



Izvor ITvesti
Share it Please

Unknown

Technodrome je Srpski sajt koji prati najnovije vesti iz sveta aktuelnih tehnologija, od personalnih računara, prenosivih uređaja do sveta zabave i video igara. Sik Multimedia studio se trudi da ovakve informacije približi svima, kroz jedan ovakav portal i kroz Android aplikacije koje će uslediti. Primer jedne od aplikacija iz naše kuhinje je Android Gamer, koju možete preuzeti sa adrese http://goo.gl/oJQyjU , aplikacija prati iste trendove kao i Technodrome, sa akcentom na Android sceni, i na engleskom je jeziku.

0 comments:

Постави коментар

Copyright @ 2013 TD. |