Vest:

Dobrodošli na Technodrome.

петак, 26. јул 2019.

Gallery Go je Google-ova laganija verzija Photos aplikacije


Google nastavlja sa razvojem "olakšanih" (lite) verzija svojih standardnih aplikacija (Files, Google Go) koje su namenjene njihovoj Android Go platformi.

Kako se radi o platformi za slabije uređaje i tržišta zemalja u razvoju ne čudi da je Google odabrao upravo Nigeriju kao mestu gde će predstaviti Gallery Go, laganu verziju Google-ove Photos aplikacije za obradu i skladištenje fotografija od koje pozajmljuje većinu funkcionalnosti.

Postoji mogućnost automatskog organiziranja fotografija, postoje alati za automatsku modifikaciju i optimizaciju fotografija s time da je sve to smešteno unutar aplikacije koja je veličinom zauzima puno manje prostora u odnosu na klasičnu Google Photos aplikaciju (zauzima samo 10 MB).

Gallery Go se takođe može pohvaliti i mogućnošću automatske organizacije fotografija čak i kada internet veza nije dostupna, a aplikaciju je moguće bez problema koristiti i kada je instalirana na spoljnu memoriju mobilnog uređaja (na microSD kartice).

Automatsko podešavanje fotografija može se iskoristiti za podešavanje razine svetline i kontrasta te dodavanje raznih filtera. Gallery Go aplikacija već je dostupna u službenoj Google Play prodavnici te radi na svim uređajima od inačice Android 8.1 Oreo pa nadalje, s time da opcija automatske organizacije fotografija prema osobama nije dostupna na svim tržištima.



Izvor ITvesti
Share it Please

Unknown

Technodrome je Srpski sajt koji prati najnovije vesti iz sveta aktuelnih tehnologija, od personalnih računara, prenosivih uređaja do sveta zabave i video igara. Sik Multimedia studio se trudi da ovakve informacije približi svima, kroz jedan ovakav portal i kroz Android aplikacije koje će uslediti. Primer jedne od aplikacija iz naše kuhinje je Android Gamer, koju možete preuzeti sa adrese http://goo.gl/oJQyjU , aplikacija prati iste trendove kao i Technodrome, sa akcentom na Android sceni, i na engleskom je jeziku.

0 comments:

Постави коментар

Copyright @ 2013 TD. |