Vest:

Dobrodošli na Technodrome.

петак, 26. јул 2019.

Samsung Galaxy Fold ipak stiže u septembru


Nakon mnogih nagađanja, a često i proturječnih glasina, Samsung je juče i službeno objavio da Galaxy Fold stiže u septembru. Podsetimo, prvi Samsung-ov preklopni smartfon sa savitljivim ekranom, koji je u prodaju trebao da stigne krajem aprila, zakazao je već na prvim testovima odabranih medija.

Novinari su na silu skidali foliju sa ekrana, misleći da se radi o klasičnoj zaštitnoj foliji, ali ispostavilo se da je ona bila njegov sastavni deo. Nezavisno od toga, pojavili su se i drugi problemi sa ekranom, pa su svi testni primerci povučeni nazad u bazu na proučavanje i usavršavanje.

Tako sada saznajemo da će Galaxy Fold ipak stići na police prodavnica, a promene u odnosu na inicijalne primerke su sledeće:

– Sporni gornji zaštitni sloj sada je proširen skroz do ivice kućišta, dajući do znanja da se radi o sastavnom delu ekrana, odnosno kako korisnici ne bi bili dovedeni u zabludu, kao što se proletos dogodilo novinarima.

– Celo kućište je dodatno zaštićeno od prašine, a preklopni mehanizam dodatno učvršćen.

– Ispod ekrana su ugrađeni su dodatni metalni delovi kako bi ojačali njegovu celokupnu strukturu.

– Prostor između svijajućeg mehanizma i ekrana je dodatno smanjen

U Samsung-u navode da će Galaxy Fold u septembru biti dostupan "na određenim tržištima", što ostavlja prostora za nagađanje kad ćemo i hoćemo li ga uopćšte ugledati u Srbiji.

Negde u isto vreme bi i Huawei trebao da započne sa prodajom njegovog Savitljivog telefona Mate X, koji se za razliku od Samsung-ovog Galaxy Fold-a savija na suprotnu (spoljnu) stranu.



Izvor ITvesti
Share it Please

Unknown

Technodrome je Srpski sajt koji prati najnovije vesti iz sveta aktuelnih tehnologija, od personalnih računara, prenosivih uređaja do sveta zabave i video igara. Sik Multimedia studio se trudi da ovakve informacije približi svima, kroz jedan ovakav portal i kroz Android aplikacije koje će uslediti. Primer jedne od aplikacija iz naše kuhinje je Android Gamer, koju možete preuzeti sa adrese http://goo.gl/oJQyjU , aplikacija prati iste trendove kao i Technodrome, sa akcentom na Android sceni, i na engleskom je jeziku.

0 comments:

Постави коментар

Copyright @ 2013 TD. |