Vest:

Dobrodošli na Technodrome.

субота, 20. јул 2019.

Nova mogućnost uštede data saobraćaja za YouTube Premium korisnike


Korisnici YouTube Premium i YouTube Music Premium servisa u najnovijoj verziji aplikacije moći će da uštede na data saobraćaju ukoliko žele da slušaju samo muziku. Ako želite poslušati određenu pesmu, a na YouTube-u postoji njena audio verzija bez videa, aplikacija će vam ponuditi da poslušate samo audio, što znači da ćete tom prilikom uštedeti veću količinu data saobraćaja koji bi se inače potrošio na prenos videa.

Takođe, već u podešavanjima aplikacije biće omogućena opcija da se muzički video uopšte ne reprodukuje, već samo njegova audio verzija. Zgodno za one koji muziku sa YouTube-a slušaju u pokretu, odnosno kad nisu spojeni na WiFi.

U ovom trenutku na YouTube-u postoji oko 5 miliona muzičkih videa koji postoje i u audio verzijama.



Izvor ITvesti
Share it Please

Unknown

Technodrome je Srpski sajt koji prati najnovije vesti iz sveta aktuelnih tehnologija, od personalnih računara, prenosivih uređaja do sveta zabave i video igara. Sik Multimedia studio se trudi da ovakve informacije približi svima, kroz jedan ovakav portal i kroz Android aplikacije koje će uslediti. Primer jedne od aplikacija iz naše kuhinje je Android Gamer, koju možete preuzeti sa adrese http://goo.gl/oJQyjU , aplikacija prati iste trendove kao i Technodrome, sa akcentom na Android sceni, i na engleskom je jeziku.

0 comments:

Постави коментар

Copyright @ 2013 TD. |