Vest:

Dobrodošli na Technodrome.

четвртак, 4. јул 2019.

Novi Apple Mac Pro će se praviti u Kini


Bez obzira na trgovinski rat između SAD-a i Kine koji je stalno u nekim toplo-hladno fazama, Apple prema pisanju WSJ-a namerava da prebaci proizvodnju svog novog Mac Pro računara u Kinu. Mac Pro je bio jedini Apple-ov veliki proizvod koji se do sada sklapao u SAD-u, ali sada će i on ući u proizvodnju tamo gde je Apple-u znatno isplativije, bez obzira na trenutne mutne političke okolnosti.
Apple je na pisanje Wall Street Journala uputio obrazloženje u kojem navodi da je finalno sklapanje samo jedan od procesa u proizvodnji Mac Pro računara, jer je u lanac dobavljača samo prošle godine bilo uključeno 9000 kompanija iz 30 američkih saveznih država, pa će tako i novi Mac Pro sadržati brojne komponente proizvedene u SAD-u. Drugim rečima Apple je zauzeo obrambeni stav, ali ne želi otvoreno reći zbog čega seli finalno sklapanje računara u Kinu.



Izvor ITvesti
Share it Please

Unknown

Technodrome je Srpski sajt koji prati najnovije vesti iz sveta aktuelnih tehnologija, od personalnih računara, prenosivih uređaja do sveta zabave i video igara. Sik Multimedia studio se trudi da ovakve informacije približi svima, kroz jedan ovakav portal i kroz Android aplikacije koje će uslediti. Primer jedne od aplikacija iz naše kuhinje je Android Gamer, koju možete preuzeti sa adrese http://goo.gl/oJQyjU , aplikacija prati iste trendove kao i Technodrome, sa akcentom na Android sceni, i na engleskom je jeziku.

0 comments:

Постави коментар

Copyright @ 2013 TD. |