Vest:

Dobrodošli na Technodrome.

недеља, 21. јул 2019.

Zlato i dijamanti za Redmi K20 Pro


Redmi je krajem maja predstavio novu seriju telefona – K20. Tog dana stigla su dva modela, standardni K20 te moćniji model K20 Pro. Pro će uskoro dobiti posebnu luksuznu i limitiranu varijantu i shodno tome novi naziv – Redmi K20 Pro Signature edition.

Za sada nema informacija vezano uz tehničke specifikacije uređaja, ali za verovati je kako će to potom pitanju biti identičan originalu. Jedino gde bi Redmi mogao malo podebljati stavke su količina RAM-a i skladišnog prostora, ali o tome ćemo više znati kada uređaj bude i službeno predstavljen.

Za sada je poznato kako će kućište Signature edition verzije biti izrađeno od skupih, premium, materijala – zlata i dijamanata. Redmi u svojoj objavi posebno ističe kako se neće raditi o pozlaćeno kućištu, već o kućištu od pravog zlata.

Shodno tome jasno je i kako ovaj model neće biti dostupan svima, već samo bogatijim kupcima. Što se tiče odnosa zlata i dijamanata, zlato će biti znatno više zastupljeno jer će od njega biti izrađeno kućište. Dijamantima će biti dizajnirano tek jedno slovo – "K" koje je svojevrsni zaštitni znak serije.

Kako smo već naveli, Redmi K20 Pro Signature edition neće moći kupiti svatko, već oni bogatiji i čini se srećniji. Naime, uređaj će biti proizveden u vrlo ograničenoj seriji, od tek 20 primeraka. Na koji način će Redmi birati kupce za sada nije poznato. Oni koji budu u prilici da ga kupe za to će morati da izdvoje oko 6.220 evra.

Introducing the signature edition #RedmiK20Pro, made of gold. Not gold plated, it's made of real gold and embellished with diamonds.

We will be making 20 limited units of this phone worth ₹4,80,000 each.#BelieveTheHype #FlagshipKiller pic.twitter.com/STJsNcub0W
— Redmi India (@RedmiIndia) July 17, 2019



Izvor ITvesti
Share it Please

Unknown

Technodrome je Srpski sajt koji prati najnovije vesti iz sveta aktuelnih tehnologija, od personalnih računara, prenosivih uređaja do sveta zabave i video igara. Sik Multimedia studio se trudi da ovakve informacije približi svima, kroz jedan ovakav portal i kroz Android aplikacije koje će uslediti. Primer jedne od aplikacija iz naše kuhinje je Android Gamer, koju možete preuzeti sa adrese http://goo.gl/oJQyjU , aplikacija prati iste trendove kao i Technodrome, sa akcentom na Android sceni, i na engleskom je jeziku.

0 comments:

Постави коментар

Copyright @ 2013 TD. |