Vest:

Dobrodošli na Technodrome.

понедељак, 12. август 2019.

I iPad Pro će ove godine dobiti trostruku kameru?


Obično pouzdani japanski blog Mac Otakara objavio je informaciju koja dolazi, kao i inače, iz redova nekog od Apple-ovih kineskih dobavljača. Ovoga se puta šuška o tome da bi ove jeseni, možda istovremeno sa novim iPhone-ima, Apple trebao predstaviti i poboljšanu verziju svojeg najskupljeg i najnaprednijeg tableta, iPad-a Pro.

Mac Otakara prenosi da bi i nadogradnja iPad-a Pro mogla spolja da izgleda kao i nadogradnja iPhone-a na verziju 11 (ili XI) – tj. da bi se na zadnjoj strani iPad-a mogla naći velika kvadratna izbočina sa tri kamere. Prema istim izvorima, ovaj bi novi iPad Pro u prodaju mogao da stigne tokom oktobra.

Ako će se slediti princip sa iPhone-a, tada će iPad dobiti, uz "običnu" kameru, jednu dodatnu sa telefoto i drugu sa širokougaonim sočivom.

Uz tri kamere na Pro verziji, iPad bi u svojoj najjeftinijoj, 10,2-inčnoj verziji mogao dobiti dvostruku kameru sa kućištem sličnim kao na iPhone-u XS. Ekran od 10,2 inča trebao bi da zameni 9,7-inčni kod najjeftinijeg modela iPad-a, o čemu se nagađa već nekoliko meseci.



Izvor ITvesti
Share it Please

Unknown

Technodrome je Srpski sajt koji prati najnovije vesti iz sveta aktuelnih tehnologija, od personalnih računara, prenosivih uređaja do sveta zabave i video igara. Sik Multimedia studio se trudi da ovakve informacije približi svima, kroz jedan ovakav portal i kroz Android aplikacije koje će uslediti. Primer jedne od aplikacija iz naše kuhinje je Android Gamer, koju možete preuzeti sa adrese http://goo.gl/oJQyjU , aplikacija prati iste trendove kao i Technodrome, sa akcentom na Android sceni, i na engleskom je jeziku.

0 comments:

Постави коментар

Copyright @ 2013 TD. |