Vest:

Dobrodošli na Technodrome.

понедељак, 12. август 2019.

Nokia 7.2 sa 6 GB RAM-a i Android Pie OS-om priprema se za IFA sajam u Berlinu


Iz Finske stiže vest kako će kompanija HMD Global po prvi put učestvovati na IFA sajmu u Berlinu te će u sklopu tog sajma organizovati poseban događaj koji je zakazan za 5. septembar.

Očekuje se da bi na tom događanju kompanija HMD Global mogla i službeno da predstavi svoje nove pametne telefone Nokia 6.2 i Nokia 7.2. Upravo se ovaj poslednji model pojavio na internet stranici Geekbench sa određenim funkcijama.

Na Geekbench-u se u vezi sa Nokia 7.2 modela navodi osmojezgreni čip na taktu od 1,84 GHz (verovatno Snapdragon 710), 6 GB RAM-a i operativni sistem Android 9.0 Pie. Na testovima Nokia 7.2 postiže 1604 bodova u single-core testiranjima i 5821 bodova u multi-core testiranjima.

Što se tiče ostalih funkcija ovog telefona ranije glasine spominju 6,2-inčni FHD+ ekran, trostruku zadnju kameru koja se bazira na 48-megapikselnom glavnom senzoru, bateriju sa kapacitetom od 3500 mAh te senzor otisaka prstiju smešten sa stražnje strane uređaja.



Izvor ITvesti
Share it Please

Unknown

Technodrome je Srpski sajt koji prati najnovije vesti iz sveta aktuelnih tehnologija, od personalnih računara, prenosivih uređaja do sveta zabave i video igara. Sik Multimedia studio se trudi da ovakve informacije približi svima, kroz jedan ovakav portal i kroz Android aplikacije koje će uslediti. Primer jedne od aplikacija iz naše kuhinje je Android Gamer, koju možete preuzeti sa adrese http://goo.gl/oJQyjU , aplikacija prati iste trendove kao i Technodrome, sa akcentom na Android sceni, i na engleskom je jeziku.

0 comments:

Постави коментар

Copyright @ 2013 TD. |