Vest:

Dobrodošli na Technodrome.

понедељак, 12. август 2019.

Samsung Galaxy A70s osvanuo na Geekbench-u


Na internet stranici Geekbench pojavio se Samsung-ov pametni telefon Galaxy A70s kao još jedno proširenje Galaxy A serije mobilnih uređaja. Na Geekbenchu novi se pametni telefon vodi pod oznakom SM-A707FN, što je dosta slično oznaci koja se koristi se obični Galaxy A70 model, a to je SM-A705.

Verzija Galaxy A70s telefona testirana na Geekbenchu bazira se na Qualcomm-ovom Snapdragon 675 čipu, 6 GB RAM-a te operativnom sistemu Android Pie. Na Geekbenchu Galaxy A70s postiže 2365 bodova u single-core testiranjima te 6372 bodova u multi-core testiranjima.

Iz funkcija samog uređaja te rezultata testiranja na Geekbenchu na prvi pogled i nema nekih većih razlika između običnog Galaxy A70 i novog Galaxy A70s modela, ali prema dostupnim glasinama razlika se krije u multimedijalnoj komponenti. Ona će u slučaju novog Galaxy A70s modela biti puno jače naglašena i to što se tiče kamere. Sa zadnje strane se naime očekuje 64-megapikselni Bright GW1 senzor najavljen još u maju ove godine.



Izvor ITvesti
Share it Please

Unknown

Technodrome je Srpski sajt koji prati najnovije vesti iz sveta aktuelnih tehnologija, od personalnih računara, prenosivih uređaja do sveta zabave i video igara. Sik Multimedia studio se trudi da ovakve informacije približi svima, kroz jedan ovakav portal i kroz Android aplikacije koje će uslediti. Primer jedne od aplikacija iz naše kuhinje je Android Gamer, koju možete preuzeti sa adrese http://goo.gl/oJQyjU , aplikacija prati iste trendove kao i Technodrome, sa akcentom na Android sceni, i na engleskom je jeziku.

0 comments:

Постави коментар

Copyright @ 2013 TD. |