Vest:

Dobrodošli na Technodrome.

недеља, 11. август 2019.

Nokia predstavlja nove uređaje dan pre početka IFA 2019 sajma u Berlinu


Nokia Mobile je poslala službene pozivnice za predstavljanje novih Nokia smartfona. Događaj na kojem se očekuje predstavljanje Nokije 5.2, 6.2, 7.2 i dva nova osnovna telefona Nokia 110 i 2720 je zakazan za 5. septembar, odnosno dan pre početka IFA sajma u Berlinu.

Na pozivnici je jasno prikazana poznata vizura Berlina sa podatkom da će se događaj održati u 16:00 sati, na za sada nepoznatoj lokaciji. Verujemo da će Nokia Mobile objaviti i link za Live Stream preko koga ćete moći da pratite najavu novih uređaja srednje klase od kojih se mnogo očekuje. Nokia ima nekoliko konkurenata u tom segmentu pa će biti zanimljivo videti na koji način će im se suprotstaviti.



Izvor ITvesti
Share it Please

Unknown

Technodrome je Srpski sajt koji prati najnovije vesti iz sveta aktuelnih tehnologija, od personalnih računara, prenosivih uređaja do sveta zabave i video igara. Sik Multimedia studio se trudi da ovakve informacije približi svima, kroz jedan ovakav portal i kroz Android aplikacije koje će uslediti. Primer jedne od aplikacija iz naše kuhinje je Android Gamer, koju možete preuzeti sa adrese http://goo.gl/oJQyjU , aplikacija prati iste trendove kao i Technodrome, sa akcentom na Android sceni, i na engleskom je jeziku.

0 comments:

Постави коментар

Copyright @ 2013 TD. |