Vest:

Dobrodošli na Technodrome.

среда, 29. јул 2020.

Procurele cene Galaxy Note 20 serije telefona


Do sada smo saznali gotovo sve o Galaxy Note 20 seriji, a sada su otkrivene su i cene po kojima će se prodavati. Ako ste se nadali nešto nižim cenama s obzirom na situaciju, niste trebali. Ni Galaxy Buds Live slušalice neće biti baš povoljne.

Prema sveže objavljenim informacijama, koje donosi sad već poznati leakster, Galaxy Note 20 biće ponuđen u tri varijante. Slabiji i kompaktniji, Galaxy Note 20 moći će se nabaviti u 5G i ceom povoljnijoj 4G varijanti, a Ultra samo u 5G varijanti, ali i dalje ćete za svakog platiti premium cenu.

Dobra vest je što će svi modeli u startu imati 256GB data memorije, ali kako se ranije saznalo, to će vam morati biti dosta jer ulaza za memorijske kartice neće biti.

Razlike između “običnog” i Ultra Galaxy Note 20 modela neće biti samo u veličini i dijagonali ekrana. Galaxy Note 20 će imati i manje RAM-a, nešto skromniju kameru i S Pen.

Ishan Agarwal odnosno @ishanagarwal24 na Twitter-u tvrdi da će Galaxy Note 20 4G koštati 999 evra. Galaxy Note 20 5G će koštati 1099 evra, a top model Galaxy Note 20 Ultra 5G čak 1349 evra.

Exclusive for MSP: Here are the prices of upcoming Samsung Galaxy products in Europe.

Note20 4G: €999
Note20 5G: €1,099
Note20 Ultra 5G starts at €1,349

256GB Base Storage.

Buds Live: ~€189

Note: May differ a bit due to VAT

Link for full info: https://t.co/ndWIMBVVU6 pic.twitter.com/MmDcGqshsK

— Ishan Agarwal (@ishanagarwal24) July 27, 2020


Nove Galaxy Buds Live TWS slušalice, koje prakično nestaju u uhu, a imaju ANC koštaće navodno 189 evra.

Cene naravno još mogu varirati zavisno o porezu na pojedinom tržištu, ali do sada smo već naučili da su kod nas jednostavno najviše.



Izvor ITvesti
Share it Please

Unknown

Technodrome je Srpski sajt koji prati najnovije vesti iz sveta aktuelnih tehnologija, od personalnih računara, prenosivih uređaja do sveta zabave i video igara. Sik Multimedia studio se trudi da ovakve informacije približi svima, kroz jedan ovakav portal i kroz Android aplikacije koje će uslediti. Primer jedne od aplikacija iz naše kuhinje je Android Gamer, koju možete preuzeti sa adrese http://goo.gl/oJQyjU , aplikacija prati iste trendove kao i Technodrome, sa akcentom na Android sceni, i na engleskom je jeziku.

0 comments:

Постави коментар

Copyright @ 2013 TD. |