Vest:

Dobrodošli na Technodrome.

среда, 12. октобар 2022.

Apple-ov analitičar: iPhone će dobiti USB-C sledeće jeseni


Evropski parlament potvrdio je prošle nedelje da će svi telefoni, tableti i fotoaparati koji se prodaju u EU, morati da imaju USB-C priključak od kraja 2024. godine. U teoriji, to znači da bi nadolazeća iPhone 15 serija i dalje mogla koristiti Lightning priključak, ali Apple-ov analitičar i Bloomber-gov reporter, Mark Gurman, tvrdi da to neće biti slučaj.

"Apple se pripremao za ovaj zakon iza kulisa. Smatram da će kompanija čak i spretno nadmašiti rok sa svojim najpopularnijim proizvodima. iPhone 15 dobiće USB-C priključak na jesen 2023. godine", napisao je Gurman u svom Power On biltenu.

Gurman se dotaknuo i ostalih Apple-ovih uređaja koji koriste Lightning priključak, navodeći da bi iPad mogao dobiti USB-C već izlaskom novog modela krajem ove godine. Nadolazeće AirPods Pro i AirPods slušalice, kao i Magic Mouse, Magic Keyboard i Magic Trackpad, navodno će preći na USB-C sledeće godine.

Dakle, budući da će dodaci za Apple-ove računare dobiti USB-C priključak, Gurman isto to očekuje i za nadolazeće Mac modele. Podsetimo, svi laptop računari koji se prodaju u EU, moraće imati USB-C priključak za punjenje od proleća 2026. godine.



Izvor ITvesti
Share it Please

Unknown

Technodrome je Srpski sajt koji prati najnovije vesti iz sveta aktuelnih tehnologija, od personalnih računara, prenosivih uređaja do sveta zabave i video igara. Sik Multimedia studio se trudi da ovakve informacije približi svima, kroz jedan ovakav portal i kroz Android aplikacije koje će uslediti. Primer jedne od aplikacija iz naše kuhinje je Android Gamer, koju možete preuzeti sa adrese http://goo.gl/oJQyjU , aplikacija prati iste trendove kao i Technodrome, sa akcentom na Android sceni, i na engleskom je jeziku.

0 comments:

Постави коментар

Copyright @ 2013 TD. |