Vest:

Dobrodošli na Technodrome.

четвртак, 19. јануар 2023.

Google navodno radi na svojoj verziji AirTag-a


Google navodno radi na trackeru koji bi trebao da konkuriše Samsung-ovom Galaxy SmartTag-u i popularnom Apple-ovom AirTagu. Prema informacija koje je saznao developer Kuba Wojciechowski "njuškajući" po Fast Pair usluzi, kompanijin tracker za pronalazak izgubljenih stvari trebao bi da se zove – "Grogu".

Wojciechowski kaže da će Grogu podržavati tehnologije korišćene za radio komunikaciju i lociranje kratkog dometa, Bluetooth Low Energy i UWB (ultra-wideband). Prema navodima developera, tracker će razviti Google Nest tim, a doći će u nekoliko boja. Imaće i ugrađen zvučnik, slično kao što to ima AirTag.

"Nemam nikakvih informacija u vezi sa vremenskim okvirom predstavljanja trackera, ali ako bih morao pogađati, rekao bih da će Google najaviti tu tehnologiju na svom I/O događaju, zatim je lansirati na godišnjem jesenjem događaju uz nove Pixel-e", zaključuje Wojciechowski.



Izvor ITvesti
Share it Please

Unknown

Technodrome je Srpski sajt koji prati najnovije vesti iz sveta aktuelnih tehnologija, od personalnih računara, prenosivih uređaja do sveta zabave i video igara. Sik Multimedia studio se trudi da ovakve informacije približi svima, kroz jedan ovakav portal i kroz Android aplikacije koje će uslediti. Primer jedne od aplikacija iz naše kuhinje je Android Gamer, koju možete preuzeti sa adrese http://goo.gl/oJQyjU , aplikacija prati iste trendove kao i Technodrome, sa akcentom na Android sceni, i na engleskom je jeziku.

0 comments:

Постави коментар

Copyright @ 2013 TD. |