Vest:

Dobrodošli na Technodrome.

петак, 20. јануар 2023.

iOS 16.3 stiže sledeće nedelje, ispravlja bug sa ekranom iPhone 14 Pro modela


Apple sledeće nedelje u opticaj šalje službenu iOS 16.3 nadogradnju, koja donosi optimizacije i ispravak nekoliko bugova među kojima su i famozne horizontalne linije na ekranima iPhone 14 Pro i Pro Max modela.

Apple nastavlja u svojoj maniri i prati feedback svojih korisnika pa nadolazećim iOS 16.3 ažuiriranjem uklanja bug, koji pogađa određeni broj iPhone 14 Pro i Pro Max korisnika.

Podsetimo, neki su se požalili na čudnovate horizontalne linije koje se pojavljuju na ekranima tih uređaja prilikom uključivanja ekrana i restartovanja uređaja.

Dobra je vijest što se očito ipak ne radi o hardverskoj mani tih uređaja, mada je mnogima tako izgledalo.

Objašnjenje zašto i korisnici iPhone 14 i 14 Plus modela iskusili ovaj bug sasvim jasno leži u drugačijem panelu kojeg koriste. S druge strane nisu ni svi iPhone 14 Pro i Pro Max uređaji patili od ovog buga, što je puno teže objasniti.

Dalje, iOS 16.3 ispraviće i bug, koji je opet nekima, uzrokovao ne prikazivanje odabranog wallpapera na ekranu zaključavanja.

Isto tako, vraća se Home widget na ekranu zaključavanja,povučen sa iOS 16.2 ažuriranjem.

Ispravlja se i bug sa Siri asistentom, koji nije dobro reagovao na glasovne zahteve za reprodukcijom glazbe na telefonima i CarPlay-u.

Za kraj, iOS 16.3 ažuriranje očekuje se sledećeg utoraka ili srede kada će Apple pustiti i macOS Ventura 13.2 ažuriranje za svoje Mac računare.



Izvor ITvesti
Share it Please

Unknown

Technodrome je Srpski sajt koji prati najnovije vesti iz sveta aktuelnih tehnologija, od personalnih računara, prenosivih uređaja do sveta zabave i video igara. Sik Multimedia studio se trudi da ovakve informacije približi svima, kroz jedan ovakav portal i kroz Android aplikacije koje će uslediti. Primer jedne od aplikacija iz naše kuhinje je Android Gamer, koju možete preuzeti sa adrese http://goo.gl/oJQyjU , aplikacija prati iste trendove kao i Technodrome, sa akcentom na Android sceni, i na engleskom je jeziku.

0 comments:

Постави коментар

Copyright @ 2013 TD. |