Vest:

Dobrodošli na Technodrome.

субота, 21. јануар 2023.

Instagram uvodi Quiet Mode i filtriranje sadržaja


Prva novost nosi ime Quiet Mode, a svojevrstan je pandan famoznom Out of Office režimu u poslovnoj komunikaciji. Kad poželite da vas prestanu maltretirati sa DM porukama, uključićete Quiet Mode.

Instagram će zaustaviti sve dolazne poruke i po[iljaocima prikazati obaveštenje da ste u režimu tišine i da nećete primiti njihovu poruku. Čak će im ponuditi da i sami uključe Quiet Mode i odmore oči i mozak.

Aplikacija će čak nakon što provedete određeno vreme na Instagramu u danu preporučiti uključivanje Quiet Mode režima, verovatno uveče.

Možda i zanimljivija nova mogućnost je bolja kontrola sadržaja, koje vam Instagram nudi u svom feedu. Od sada ćete moći označiti više objava odjednom i Instagram-u reći da vas takve objave ne zanimaju.

Isto tako, preporučene objave ćete moći filtrirati i prema ključnim rečima.



Izvor ITvesti
Share it Please

Unknown

Technodrome je Srpski sajt koji prati najnovije vesti iz sveta aktuelnih tehnologija, od personalnih računara, prenosivih uređaja do sveta zabave i video igara. Sik Multimedia studio se trudi da ovakve informacije približi svima, kroz jedan ovakav portal i kroz Android aplikacije koje će uslediti. Primer jedne od aplikacija iz naše kuhinje je Android Gamer, koju možete preuzeti sa adrese http://goo.gl/oJQyjU , aplikacija prati iste trendove kao i Technodrome, sa akcentom na Android sceni, i na engleskom je jeziku.

0 comments:

Постави коментар

Copyright @ 2013 TD. |