Vest:

Dobrodošli na Technodrome.

уторак, 14. фебруар 2023.

Netflix snizio cene u Srbiji


Netflix je juče ažurirao cene paketa Basic na iznos 4.99 evra, Standard na iznos 7.99 evra i Premium na iznos 9.99 evra.

- Cilj je omogućiti pristup omiljenim TV serijama i filmovima po još pristupačnijoj ceni i ponuditi širok izbor kvalitetnih TV serija i filmova, pažljivo odabranih za korisnike. Dakle, bez obzira na raspoloženje ili ukus, korisnik uvek može da pronađe nešto za gledanje i uživanje - saopštili su iz Netflix-a.

Cene će biti dostupne postojećim korisnicima tokom sledećih nedelja od njihovog sledećeg ciklusa naplate. Postojeći korisnici biće obaviješteni putem e-maila, a tačno vreme zavisiće o ciklusu naplate određenog korisnika.



Izvor ITvesti
Share it Please

Unknown

Technodrome je Srpski sajt koji prati najnovije vesti iz sveta aktuelnih tehnologija, od personalnih računara, prenosivih uređaja do sveta zabave i video igara. Sik Multimedia studio se trudi da ovakve informacije približi svima, kroz jedan ovakav portal i kroz Android aplikacije koje će uslediti. Primer jedne od aplikacija iz naše kuhinje je Android Gamer, koju možete preuzeti sa adrese http://goo.gl/oJQyjU , aplikacija prati iste trendove kao i Technodrome, sa akcentom na Android sceni, i na engleskom je jeziku.

0 comments:

Постави коментар

Copyright @ 2013 TD. |