Vest:

Dobrodošli na Technodrome.

уторак, 14. фебруар 2023.

Instagram testira Memory opciju


Instagram testira novu opciju kojom želi da korisnicima da direktniji podsticaj da ponovno podele svoje prošle Story-je, po uzoru na Facebook-ovu funkciju "Na ovaj dan" koja je na toj društvenoj mreži dovela do većeg angažmana.

Informaciju o tome podelio je Jack Horwood na Twitter-u gde se, uz ostale Story-je, može videti nova opcija "Memory". Klikom na tu funkciju prikazaće se Story-ji koji su bili objavljeni oko tog datuma.

Navodno je korišćenje Instagram Story-ja smanjeno za 10% u odnosu na prethodna razdoblja, prenosi SocialMediaToday, jer korisnici sve više fokusa daju video sadržaju kao što je Reels koji beleži rast angažmana.

Instagram-ov Adam Mosseri je već ranije spomenuo da su se korisnici pri deljenju sadržaja sa glavnog feeda prebacili na Story, a izgleda da ih ovom funkcijom želi dodatno podstaći na još više deljenja.

👀 New? Instagram is pushing memories through a new (only for you) story.

You can then choose to share the story to your story. pic.twitter.com/Puq9IG41EI

— Jack Horwood (@JackHorwood) February 10, 2023


Izvor ITvesti
Share it Please

Unknown

Technodrome je Srpski sajt koji prati najnovije vesti iz sveta aktuelnih tehnologija, od personalnih računara, prenosivih uređaja do sveta zabave i video igara. Sik Multimedia studio se trudi da ovakve informacije približi svima, kroz jedan ovakav portal i kroz Android aplikacije koje će uslediti. Primer jedne od aplikacija iz naše kuhinje je Android Gamer, koju možete preuzeti sa adrese http://goo.gl/oJQyjU , aplikacija prati iste trendove kao i Technodrome, sa akcentom na Android sceni, i na engleskom je jeziku.

0 comments:

Постави коментар

Copyright @ 2013 TD. |