Vest:

Dobrodošli na Technodrome.

понедељак, 27. март 2023.

AirPods Pro 2 slušalice s USB-C priključkom stižu već ove godine?


Apple je nedavno izbacio iOS 16.4 verziju za developere, u kojem se nalazi referenca na nove AirPods slušalice sa oznakom modela A3048 te na njihovo novo kućište oznake A2968. Prema tvrdnjama najpoznatijeg Apple-ovog analitičara, Ming Chi-Kuoa, to bi upravo trebale biti AirPods 2 Pro slušalice sa USB-C priključkom.

"Mišljenja sam da je ovo verovatno USB-C verzija AirPods Pro 2 slušalica, koje kreću sa masovnim isporukama u drugom i trećem kvartalu 2023. godine", napisao je Kuo na Twitter-u te je istaknuo kako trenutno nema planova za USB-C verziju običnih AirPods slušalica.

Detalji još uvek nisu otkriveni, pa trenutno nije poznato hoće li USB-C verzija AirPods 2 Pro slušalica biti jednaka onoj sa Lightning-om ili će ipak doći do još nekih promena. Zbog nove regulative Evropskog parlamenta, podsećamo da će Apple ove jeseni predstaviti iPhone 15 seriju sa USB-C priključkom.



Izvor ITvesti
Share it Please

Unknown

Technodrome je Srpski sajt koji prati najnovije vesti iz sveta aktuelnih tehnologija, od personalnih računara, prenosivih uređaja do sveta zabave i video igara. Sik Multimedia studio se trudi da ovakve informacije približi svima, kroz jedan ovakav portal i kroz Android aplikacije koje će uslediti. Primer jedne od aplikacija iz naše kuhinje je Android Gamer, koju možete preuzeti sa adrese http://goo.gl/oJQyjU , aplikacija prati iste trendove kao i Technodrome, sa akcentom na Android sceni, i na engleskom je jeziku.

0 comments:

Постави коментар

Copyright @ 2013 TD. |