Vest:

Dobrodošli na Technodrome.

уторак, 28. март 2023.

Ukinut Xbox Game Pass za 1 evro


Mesečna pretplata za Game Pass više se ne može uzeti za 1 evro, jer je Microsoft potvrdio da je ukinuo tu promotivnu ponudu, što znači da se cene vraćaju na staro. Time mesečna pretplata za stare i nove korisnike sada iznosi 10 evra za Game Pass PC i Game Pass Console, odnosno 13 euvra za "univerzalni" Game Pass Ultimate model.

Ovo bi moglo značiti da Microsoft priprema skoro lansiranje novog modela pod nazivom Game Pass Friends & Family, koji u osnovi sadrži Game Pass Ultimate model sa stotinama igara za konzole i PC, i omogućava igranje u oblaku putem Xbox Cloud Gaming servisa.

Cena tog paketa koji se do sada testirao na nekim tržištima poput Irske iznosi 21,99 evra, a između ostaloga omogućava deljenje jednog naloga među petero korisnika.



Izvor ITvesti
Share it Please

Unknown

Technodrome je Srpski sajt koji prati najnovije vesti iz sveta aktuelnih tehnologija, od personalnih računara, prenosivih uređaja do sveta zabave i video igara. Sik Multimedia studio se trudi da ovakve informacije približi svima, kroz jedan ovakav portal i kroz Android aplikacije koje će uslediti. Primer jedne od aplikacija iz naše kuhinje je Android Gamer, koju možete preuzeti sa adrese http://goo.gl/oJQyjU , aplikacija prati iste trendove kao i Technodrome, sa akcentom na Android sceni, i na engleskom je jeziku.

0 comments:

Постави коментар

Copyright @ 2013 TD. |