Vest:

Dobrodošli na Technodrome.

среда, 1. март 2023.

iPhone SE 4 ponovo u planu


Poznati se Apple analitičar i prorok Ming-Chi Kuo sad ipak predomislio i kaže da iPhone SE 4 ipak stiže. Osveženi dizajn pozajmiće od aktualnog modela, a biće i prvi sa Apple-ovim novim 5G modemom.

Kuo je u januaru ove godine izjavio da je Apple odustao od iPhone SE linije cenom povoljnijih modela, ali sada opet tvrdi drugačije.

iPhone SE 4 će prema najnovijim Kuovim predviđanjima konačno primeniti dizajn i preuzeti onaj sa aktuelnog iPhone 14 modela. Dobiće 6.1″ OLED ekran sa urezom na vrhu i FaceID sklopom, a ispod poklopca će mu debitovati prvi Apple 5G modem.

Naime, do sada su u Apple-u koristili Qualcomm-ove 5G čipove, pa bi taj iPhone SE 4 trebao da posluži i kao test novog modema.

iPhone SE 4 navodno u masovnu proizvodnju kreće u prvoj polovini sledeće godine.

Do sada su Phone SE modeli u pravilu koštali 399€. Koliko će ovaj novi, teško je reći, ali svakako neće biti jeftiniji.



Izvor ITvesti
Share it Please

Unknown

Technodrome je Srpski sajt koji prati najnovije vesti iz sveta aktuelnih tehnologija, od personalnih računara, prenosivih uređaja do sveta zabave i video igara. Sik Multimedia studio se trudi da ovakve informacije približi svima, kroz jedan ovakav portal i kroz Android aplikacije koje će uslediti. Primer jedne od aplikacija iz naše kuhinje je Android Gamer, koju možete preuzeti sa adrese http://goo.gl/oJQyjU , aplikacija prati iste trendove kao i Technodrome, sa akcentom na Android sceni, i na engleskom je jeziku.

0 comments:

Постави коментар

Copyright @ 2013 TD. |